Cum sa alegi o rochie de mireasa, care poate deveni intruparea viselor

30/11/2017

Varietatea modelelor de imbracaminte solemna la prima vedere arunca in soc, pare imposibil sa gasesti cea mai buna optiune: ochii alerga si nu se concentreaza la ceea ce este cu adevarat important.

Si totusi, cel mai important lucru este modul in care rochia va arata exact pe d-voastra, si chiar cel mai modest costum poate fi uimitor daca subliniaza personalitatea si trasaturile personajului.

Cum sa alegi rochia de mireasa in functie de figura si stilul miresei

Daca va intrebati care sunt tipurile de rochii de mireasa, atunci cercul de cautare se va reduce deodata de 2-3 ori:

• Stilurile drepte sau grecesti se potrivesc fetelor subtiri cu umeri ingusti, subliniaza harul si feminitatea, creeaza o silueta zboare
  • Modelele vaporoase clasice cu accent la talie se potrivescaproape tuturor, corsetul ajuta sa ascundeti volumul excesiv daca este necesar, iar fusta larga acopera solduri.
  • Daca doriti sa subliniati linia corpului de tip «clipsidra», atunci alegeti rochii de tip «Sirena».
  • O optiune fiabila – sunt modele A-line, care se extind de la solduri, acest modele vizual adauga inaltime, si se potrivesc pentru fete cu umerii largi sau solduri proeminente.

Acordati atentie nu numai tipurilor de rochii de mireasa pe figura, ci si stilului: ele va pot accentua sexualitatea cu elemente din dantela transparenta, gustul rafinat – cu designul minimalist, iubirea de lux sau, dimpotriva, conservatorismul ai modestia – volumul elementelor decorative si pietre.

Cum sa alegi o rochie de mireasa cu un buget limitat

In salonul nostru, intotdeauna puteti alege o rochie de mireasa ieftina de la producator, tinand cont de toate cerintele clientului. Colectiile noastre sunt foarte diverse, si mereu rafinate, corespund tendintelor modei si canoanelor clasice. Selectarea tesaturii practice si a decorului retinut, puteti obtine rochia visurilor dvs. la un pret scazut. Contactati-ne sau scrietine un e-mail, si vom discuta toate detaliile, plata si livrarea prompta.