Rochii de nunta de la producator: frumusete si eleganta in fiecare detaliu

13/10/2017

Alegand rochia pentru cea mai importanta zi din viata sa, orice mireasa doreste sa viziteze un astfel de magazin sau salon de nunti, unde sortimentul de rochii de mireasa va fi cel mai mare.

Marca modernă de rochii de mireasa Dana Marya ofera cumparatorilor sai o selectie impresionanta de produse exclusive - puteti cumpara en-gros rochii de mireasă de la producator la un pret accesibil si, in acelasi timp, să obtineti un produs de inalta calitate care sa satisfaca pe deplin nevoile chiar si celor mai exigente mirese.

Rochii de nunta de la producator: frumusete si eleganta in fiecare detaliu

Rochii de mireasa engros: o afacere profitabila

Dana Marya este o echipă de profesionisti care realizeaza cele mai curajoase fantezii ale mireselor. In catalogul magazinului nostru veți găsi rochii de mireasă de la producător, prezentate în tot felul de stiluri si culori. Avem o mare varietate:

• rochii clasice albe cu o fustă bufanta, care inca nu iese din moda;
  • rochii elegante care urmează perfect liniile seductive ale figurii feminine si sunt realizate in diferite culori;
  • modele luxoase cu trena, cu adevarat demne de o regina.

Toate rochiile sunt realizate din materiale de înaltă calitate – din cele mai delicate materiale franceze și italiane, dantelă, mătase, satin, sifon, etc. Unele modele au elemente decorative care accentuează subtil de sofisticare si de lux - grose, pietre, arcuri din material textil. În plus poateti comanda nu doar rochii de mireasa en-gros, dar si accesorii – voal de mireasa, coroane din flori delicate si romantice, ornamente de păr care completează imaginea miresei.

Inregistrarea unei comenzi: este afacerea a 5 minunte

Daca stati la indoiala unde sa cumparati rochii de mireasa en-gros de la producator, cu siguranta puteti vizita site-ul online magazinului Dana Marya. Noi oferim clientilor cele mai favorabile conditii de cooperare, precum si de a consilia cu privire la toate aspectele legate de alegerea unui produs respectiv, plata si livrarea acestuia la o adresa convenabila, daca este necesar.