Rochii de mirese silueta Sirena

31/07/2015

Cel mai mare vis al fiecărei fete este să se simtă ca o adevărată regină într-o rochie de mireasă. Selectarea acesteea cu succes este primul și principalul pas către un vis. Vă oferim rochii de mireasă tip "Sirena".

Salonul nostru a creat în vara anului trecut un asortiment select de rochii pentru toate rangurile de mirese, păstrând eleganța, luxul și calitatea.

Rochii tip Sirena – pentru cele mai frumoasă miresă.

Bine ați venit pe site-ul media – salonului Dana-Marya, unde puteți viziona linia de concepție «Sirena »și alege modelul preferat la prețul convenabil, iar când veți proba rochia, veți fi uimită că asemănați cu grațioasa Ariel din poveste.

Aveți de unde alege, fiindcă noi propunem câteva variante, însă toate accentuiază eleganța liniilor fine ale corpului și sunt potrivite pentru orice tip de siluetă.Stilul rochiei tip «Sirena », nu numai că ajustează figura miresei, dar și atrage privirile invitaților, care alunecă pe chipul fermecător al mândrei sirene.

Corsetul poate avea diferite modificații: cu bustul acoperit, cu un decolteu ademinător, sau de tipul care evedențiază umerii ca niște trandafiri. Lungimea e numai la preferința clientului.

Fusta poate avea diferite stiluri – de la tip “crin”, până la tip “crezantemă”, pot fi și cu trenă lungă fluidă, așa, cum se întâlnește numai la balurile împărătești.

Fiți încrezută, că alegerea Dumneavoastră nu dă greș, chiar dacă ați hotărât să cumpărați en-gros un lot de rochii tip Sirenă din media-salonul Dana-Marya. Afacerea comună va prospera, dar câte mirese fericite vor încânta pe cei prezenți cu rochia tip Sirenă.

Articol: 14001
Articol: 14017