Rochie de mireasa de tip Sirena: eleganta, feminitate si sezualitate

20/10/2017

O rochie de mireasa eleganta este o oportunitate de a accentua frumusetea miresei si momentul de solemnitate. Acesta este motivul pentru care este ales un costum special evenimentului responsabil. Imaginea miresei trebuie sa fie unica, iar produsele brandului Dana Marya satisfac pe deplin nevoile celor mai exigente fete.

Acum in vanzare, exista un sotiment mare de rochii, dar daca doriti sa aveti doar cele mai interesante modele in buticul dvs., atunci atrageti atentie online magazinului de rochii de mireasa de la producator.

Nuantele alegerii unei rochii suprapuse

Pentru ca va simtiti confortabil in cea mai solemna zi a vietii, este important sa alegeti cea mai potrivita rochie dupa figura dvs.:

• Modelele cu draperii in zona taliei fac posibil ascunderea burtei, un astfel de efect poate fi obtinut si prin utilizarea unui brau.
  • In cazul umerilor mari trebuie sa atrageti atentia la liniile curbe ale decolteului –"inimă"», asimetrie, valuri, etc.
  • Pentru bustul mare aveti nevoie de un corset bun, iar pentru un mic – decor volumetric suplimentar pe corset.
  • Online magazinul de rochii de mireasa tip Sirena   va permite sa gasiti tinuta in stilul potrivit & ndash; romantic cu dantelă, satin elegant, cu maineci scurte sau extinse, fusta bufanta sau trena – cea in care va veti simti perfect
  • .

Disignul rafinat si croiulu de calitate

Daca va-ti preciat cu fasonul rochiei, atunci se pune intrebarea, unde sa cumperi rochii de mireasa tip Sirena ieftin? Si noi stim raspunsul la aceasta intrebare – in online shopul Dana-Marya: numai la noi poti cumpara o tinuta exclusiva la un pret adcvat, pentru ca lucram fara intermediari. Urmam tendintele mondiale, luam intotdeauna in considerare schimbarile lor, dar nu uitam si de preferintele clientilor nostri. De aceea, in rochiile noastre, fiecare mireasa se simte ca o regina si este sigura ca a facut alegerea potrivita.

Daca aveti propriul magazin, va oferim rochii de mireasa de tip Sirena engros: la care pretul in legatura cu designul exclusiv vor ridica veniturile afacerilor dvs. la un nou nivel. Pentru a comanda rochie de mireasa tip Sirena de la producator la preturi mici , contactati-ne in modul convinabil in sectiunea Contacte.