Rochie de mireasa in stil grecesc: usoarinta si subtilitate

13/10/2017

Piata moderna prezinta o gama larga de stiluri de rochii de mireasa, variind de la rochii de ball luxoase si se incheie cu modele de cocktailuri scurte in spiritul lui Audrey Hepburn.

Dar o atentie deosebita ar trebui de acordatat rochiilor de mireasa delicate si rafinate in stil grecesc - aceste modele cel mai bine accentuza usurinta si eleganta imaginii miresei in cea mai semnificativa zi pentru ea.

Rochie de mireasa in stil grecesc: usoarinta si subtilitate

Rochie de mireasa in stil grecesc: en-gros la un pret accesibil

Brand modern de rochii de mireasă si accesorii Dana Marya va ofera rochii de mireasa exclusive, pe care designerii nostrii le creeaza cu dragoste si ingrijorarea sincera pentru fiecare client. Materialele delicate - matase naturala, sifon transparent, dantela de lux permit realizarea viselor romantice ale fetelor. In aceasta rochie este foarte usor sa te simti ca o adevarată zeita greceasca, coborata de pe marele Olimp, pentru a cuceri inima iubitului. Rochii de mireasa in stil grecesc, pe care le puteti cumpara in boutique-ul nostru la un pret enorm de profitabil, vor deveni o adevarata decoratie a oricarei colectii. Trebuie remarcat faptul ca aceste modele sunt produse atat in categoriile de preturi ieftine, cat si in cele mai scumpe, ceea ce extinde in mod semnificativ alegerea. Pentru cumparatorii angro în magazinul nostru sunt conditii speciale care garanteaza o colaborare de lunga durata a echipelor de designeri si vanzatori.

Comanda en-gros rochii de mireasă in stil grecești

Unde sa cumperi o rochie de mireasa in stil greceasc la un pret bun? Desigur, in buticul Dana Marya! La noi puteti plasa o comanda in orice mod convenabil, si anume:

• prin apelarea managerii nostri la numerele de telefon specificate;
  • prin completarea formularului de pe site-ul nostru;
  • prin vizitul personal in biroului companiei.

Plata se poate face шn numerar sau prin transfer bancar, iar termenii de livrare a produselor achizitionate sunt negociate individual.