Rochii de mirese en-gros

17/08/2015

Rochii de mirese en-gros

Dacă sperați la o rochie de mireasă de calitate și spectaculoasă, o puteți achiziționa în salonul de nuntă Dana-Marya.

Noi vă propunem rochii de calitate superioară, fiindcă comercializăm en-gros confecțiile designerului Dana-Marya.

Suntem în pas cu cerințele modei și în vara aceasta am creat o serie de rochii, care au încântat clienții prin stil, eleganță, lux și calitate. Ele sunt cu sau fără trene(prinse cu capse).

Vânzare en-gros a rochiilor de mirese

Dacă ai visat la o nuntă ca în povești, atunci totul depinde de alegerea rochiei de mireasă, fiindcă spre ea sunt țintite privirile oaspeților și ale celor, care poate, au sperat să fie în locul mirelui ales de tine.

Dacă dorești să fii impecabilă în ziua nunții și fericită alături de alesul inimii, încearcă și alege o rochie din brand-ul Dana-Marya și vei transforma nunta într-un eveniment de poveste.

Ca să te convingi de potențialul nostru, poți afla, că comercializăm rochii de mirese în țarile fostei Uniuni și în Europa.

Rochiile de la designerul Dana-Marya sunt de o frumusețe aleasă, la un preț convenabil fiecărui client.

Salonul Dana-Marya are o varietate mare de rochii de mirese din dantelă de calitate, din mătase fine, din dantelă sintetică, din material mai ieșit în relief la un preț justificat.Vreți să vă convingeți-deschideți site-ul salonului Dana-Marya și comparați modelele și  prețurile noastre cu ale colegilor de breaslă, iar noi suntem convinși că propunerea este eficientă-noi ne vom realiza confecțiile, iar Dumneavoastră vă veți realiza visul de poveste.

Comenzile en-gros sunt efectuate calitativ și la timpul convenit clientului, transportate pe orice adresă, iar prețurile rămân mereu convenabile. Vă aștemtăm să găsiți pe site-ul nostru rochiile preferate, care vor transforma evenimentul nunții într-o poveste adevărată, iar urmașii vor demonstra cu mândrie fotografia, unde sunteți mireasă în rochia din brand-ul Dana-Marya.

Articol: 14002
Articol: 14001